Texas Style Turkey Texaská Krůtí Prsa

Texaská Krůtí Prsa

Krůtí prsa jsou jedním z nejvíce podceňovaných kusů masa. Když se dobře okoření a vyudí, může vám na talíři přinést úžasný zážitek. Uzené máslo je absolutní hvězdou tohoto receptu. I když je tento recept snadný na přípravu, vyžaduje určité dovednosti kolem grilování, které dokáží udržet stabilní teplotu.

Příprava30 minVaření2 hrsCelkem2 hrs 30 min
AutorPeterPorce4 PorceKategorie, ,
Marinujeme alespoň 12 hodin.

Ingredience

 500 g Krůtí prsa(marinované)
Koření
 ½ čajová lžička soli
 ½ čajová lžička černého pepře
 ½ čajová lžička česneku
 ½ čajová lžička glutamátu sodného(msg)
Zabalení
 125 g másla
Vybavení
 Plně naložený koš na palivo
 Dřevo na uzení uprostřed palivového koše
 Meater pro monitorování teploty
 Nastavení Slow & Sear
Texas Style Turkey Texaská Krůtí Prsa

Postup

1

  • Krůtí prsa naložte přes noc do slaného nálevu podle pokynů v odkazovaném receptu.
  • Maso vyjměte z nálevu a osušte. Maso potřete kořením. Vložte sondu do nejsilnější části prsou.

Uzení
2

  • Umístěte krůtu na studenou stranu se zařízením Meater uvnitř.
  • Udíme do dosažení maximální vnitřní teploty 155-160 F. Předehřejte gril na teplotu alespoň 95C.
  • Úroveň zauzlení, můžete regulovat podle výšky teploty. Nepřekračujte však 120C.

Zabalení
3

  • Vařte nerušeně, až do dosažení vnitřní teploty 65C. Vyjměte z grilu a zabalte do alobalu s máslem.
  • Pokračujte ve vaření, dokud nedosáhnete interní teploty 74C+. Před otevřením alobalu nechte 10 minut odpočívat.
  • Ponechte si všechno máslo, které použijete jako omáčku na namáčení.
  • Krůtu nakrájejte na tenké plátky a podávejte s čerstvým chlebem.

smoked turkey breast meater

Ingredience

 500 g Krůtí prsa(marinované)
Koření
 ½ čajová lžička soli
 ½ čajová lžička černého pepře
 ½ čajová lžička česneku
 ½ čajová lžička glutamátu sodného(msg)
Zabalení
 125 g másla
Vybavení
 Plně naložený koš na palivo
 Dřevo na uzení uprostřed palivového koše
 Meater pro monitorování teploty
 Nastavení Slow & Sear

Postup

1

  • Krůtí prsa naložte přes noc do slaného nálevu podle pokynů v odkazovaném receptu.
  • Maso vyjměte z nálevu a osušte. Maso potřete kořením. Vložte sondu do nejsilnější části prsou.

Uzení
2

  • Umístěte krůtu na studenou stranu se zařízením Meater uvnitř.
  • Udíme do dosažení maximální vnitřní teploty 155-160 F. Předehřejte gril na teplotu alespoň 95C.
  • Úroveň zauzlení, můžete regulovat podle výšky teploty. Nepřekračujte však 120C.

Zabalení
3

  • Vařte nerušeně, až do dosažení vnitřní teploty 65C. Vyjměte z grilu a zabalte do alobalu s máslem.
  • Pokračujte ve vaření, dokud nedosáhnete interní teploty 74C+. Před otevřením alobalu nechte 10 minut odpočívat.
  • Ponechte si všechno máslo, které použijete jako omáčku na namáčení.
  • Krůtu nakrájejte na tenké plátky a podávejte s čerstvým chlebem.

Texaská Krůtí Prsa

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

This website would like to use cookies to improve your experience.