cooking blog blog o vaření

Blog o Vaření

Články o různých technikách, ingrediencích, porcování masa a dalších kulinářských tématech.

  • Pepř, Král koření

    Pepř, Král koření

    Většina z nás se nad pepřem ani nezamyslí, přestože se nachází téměř na každém kuchyňském stole. Proč je tedy Pepř králem?


  • Další internetová kuchařka?

    Další internetová kuchařka?

    Není na internetu dost receptů? Opravdu potřebujeme další kuchařku?; je možná otázka kterou si klade každý, ale pro mě má opravdu snadnou odpověď.


  • Jak na Espresso

    Jak na Espresso

    Uvařit dobré espresso není vůbec jednoduché. Tento článek popisuje základní proměnné, které je třeba při vaření espressa respektovat a dokonale vyvážit.


  • Hovězí roštěná ?

    Hovězí roštěná ?

    Hovězí roštěnou najdeme na hřbetě zvířete a je rozdělena na dvě části. Část blíže k hlavě se nazývá vysoký roštěnec a druhou půlka se nazývá nízký roštěnec.


  • USA vs České porcování masa

    USA vs České porcování masa

    Porcování masa se dá dělat na mnoho stylů, příkladem je i česko. Naše maso se totiž bourá jiným stylem jako v USA.


This website would like to use cookies to improve your experience.