meat recipes czech meat butchering

USA vs České porcování masa

Porcování masa se dá dělat na mnoho stylů, příkladem je i česko. Naše maso se totiž bourá jiným stylem jako v USA. V tomto článku se podrobněji zabýváme rozdíly v porcování masa. Doufejme, že to zmírní vaši bolest při nakupování nebo čtení amerických receptů.

Porcování masa Hovězího

Tahle úžasná stránka ukazuje různé výseky v USA.

Zde je 1:1 překlad některých částí

Steaky

Jak porcujeme hovězí v ČR

porcování masa czech meat butchering cuts

Jak porcují hovězí v USA

porcování masa czech meat butchering

Porcování masa Vepřového

Zde je 1:1 překlad některých částí

  • Pork Tenderloin = Vepřová Panenka
  • Pork Loin = Vepřová pečeně
  • Pork Ham = Vepřová Kýta
  • Pork Shoulder / Picnic = Vepřová Plec
  • Pork Butt / Neck = Vepřová Krkovice
  • Pork Shank = Vepřové Koleno
  • Pork Trotters = Vepřové Nožičky
  • Pork Bacon = Vepřový Bůček
  • Pork Cheeks = Vepřová Líčka

Jak porcujeme vepřové v ČR

porcování masa czech meat butchering

Jak se porcuje maso v USA

porcování masa czech meat butchering

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

This website would like to use cookies to improve your experience.