Tento recept kombinuje dvě techniky. Nejprve se brambory osmaží na másle. V pozdějších fázích se vaří ve vývaru. Tekutina je dále vaří a nakonec se do brambor vsákne a pomůže jim dále zhnědnout. Nakonec získáme krásně křupavé brambory plné chutí. Je to skvělá příloha k uzenému steaku nebo vepřovému masu.
Prep Time5 mins Cook Time45 mins Total Time50 mins
4 Servings YieldsCategoryBezMasa, Ostatní
Ingredience
1 kg brambor, nakrájených a oloupaných
100 g másla
...koření
1 tsp tymiánu
½ tsp rozmarýnu
1 tsp soli
½ tsp pepře
...přidejte po 30 minutách
1 cup vývaru
2 česneku

Postup
1
- Smíchejte brambory s kořením, přidejte kousky másla.
- Vložte do trouby a pečte 15 minut při teplotě 230C / 450F.
- Brambory obraťte a pečte dalších 15 minut.
- Přidejte vývar a česnek, pečte posledních 15 minut.
Ingredients
1 kg brambor, nakrájených a oloupaných
100 g másla
...koření
1 tsp tymiánu
½ tsp rozmarýnu
1 tsp soli
½ tsp pepře
...přidejte po 30 minutách
1 cup vývaru
2 česneku