potato fries on white ceramic plate with coriander

Domácí Hranolky

Recept na čerstvé, dvakrát smažené domácí hranolky, může to být ještě lepší? pokud jste si ještě nedělali vlastní domácí hranolky, přicházíte o hodně! Tohle je skvělá příloha ke kuřeti Cane's a nezapomeňte také na omáčku Cane's!

Příprava45 minVaření30 minCelkem1 hr 15 min
AutorPeterPorce2 PorceKategorie,

Ingredience

 4 brambory

Postup

1

  • Oloupejte a nakrájejte brambory na nudličky a namočte je na 30 minut do osolené vody.
  • Hranolky z vody slijte. Osušte je papírovými utěrkami.
  • Snižte teplotu oleje na 150C.
  • Hranolky smažte v dávkách po dobu 3 minut. Položte je na drátěný rošt.
  • Zvyšte teplotu oleje na 200C a smažte hranolky znovu 1-2 minuty nebo dozlatova.
  • Vložte do mísy a ihned osolte. Položte je na mřížku, aby vychladly.

potato fries on white ceramic plate with coriander

Ingredience

 4 brambory

Postup

1

  • Oloupejte a nakrájejte brambory na nudličky a namočte je na 30 minut do osolené vody.
  • Hranolky z vody slijte. Osušte je papírovými utěrkami.
  • Snižte teplotu oleje na 150C.
  • Hranolky smažte v dávkách po dobu 3 minut. Položte je na drátěný rošt.
  • Zvyšte teplotu oleje na 200C a smažte hranolky znovu 1-2 minuty nebo dozlatova.
  • Vložte do mísy a ihned osolte. Položte je na mřížku, aby vychladly.

Domácí Hranolky

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

This website would like to use cookies to improve your experience.