Recept na čerstvé, dvakrát smažené domácí hranolky, může to být ještě lepší? pokud jste si ještě nedělali vlastní domácí hranolky, přicházíte o hodně! Tohle je skvělá příloha ke kuřeti Cane's a nezapomeňte také na omáčku Cane's!
Příprava45 min Vaření30 min Celkem1 hr 15 min
Ingredience
4 brambory
Postup
1
- Oloupejte a nakrájejte brambory na nudličky a namočte je na 30 minut do osolené vody.
- Hranolky z vody slijte. Osušte je papírovými utěrkami.
- Snižte teplotu oleje na 150C.
- Hranolky smažte v dávkách po dobu 3 minut. Položte je na drátěný rošt.
- Zvyšte teplotu oleje na 200C a smažte hranolky znovu 1-2 minuty nebo dozlatova.
- Vložte do mísy a ihned osolte. Položte je na mřížku, aby vychladly.
Ingredience
4 brambory
Postup
1
- Oloupejte a nakrájejte brambory na nudličky a namočte je na 30 minut do osolené vody.
- Hranolky z vody slijte. Osušte je papírovými utěrkami.
- Snižte teplotu oleje na 150C.
- Hranolky smažte v dávkách po dobu 3 minut. Položte je na drátěný rošt.
- Zvyšte teplotu oleje na 200C a smažte hranolky znovu 1-2 minuty nebo dozlatova.
- Vložte do mísy a ihned osolte. Položte je na mřížku, aby vychladly.