Prep Time1 hr 30 mins Cook Time30 mins Total Time2 hrs
4 Servings YieldsCategoryDrůbež, Maso
Tento recept se snaží napodobit kuře ze sítě restaurací rychlého občerstvení Raising Cane's. Tento řetězec založili Todd Graves a Craig Silvey v roce 1996 v Baton Rouge v Louisianě. Nezapomeňte, že kuře můžete podávat s vynikajícími domácími hranolky a také s legendární Cane's omáčkou.
Ingredience
Marináda
4 kuřecí prsa
350 ml podmáslí
1 tbsp soli
1 tbsp česneku
1 tbsp bílého pepře
Testíčko
225 g hladké mouky
2 tsp česneku
2 tsp bílého pepře
2 tsp uzené španělské papriky
1 tsp soli

Postup
Příprava marinády
1
- Kuřecí maso nakrájejte na rovnoměrné proužky.
- V míse vyšlehejte podmáslí, košer sůl, česnekový prášek a mletý bílý pepř.
- Přidejte kuře, přikryjte a nechte marinovat 1 hodinu nebo přes noc.
Příprava testíčka a obalování
2
- Do středně velké mísy přidejte celozrnnou mouku, košer sůl, česnekový prášek, papriku, mletý bílý pepř a prošlehejte.
- Přidejte kuře do mouky a kuře do něj pořádně zatlačte.
Smažení
3
- Naplňte hrnec s těžkým dnem 2,5 cm olejem na smažení (nenaplňujte víc než do ¾) a zahřejte na 175C.
- Smažte kuře v dávkách po dobu 5-7 minut. Položte je na mřížku, aby vychladlo.
Ingredients
Marináda
4 kuřecí prsa
350 ml podmáslí
1 tbsp soli
1 tbsp česneku
1 tbsp bílého pepře
Testíčko
225 g hladké mouky
2 tsp česneku
2 tsp bílého pepře
2 tsp uzené španělské papriky
1 tsp soli