smažené kuře recept cane's chicken recipe

Cane’s Smažené Kuře

Prep Time1 hr 30 minsCook Time30 minsTotal Time2 hrs
AuthorPeterYields4 ServingsCategory,

Tento recept se snaží napodobit kuře ze sítě restaurací rychlého občerstvení Raising Cane's. Tento řetězec založili Todd Graves a Craig Silvey v roce 1996 v Baton Rouge v Louisianě. Nezapomeňte, že kuře můžete podávat s vynikajícími domácími hranolky a také s legendární Cane's omáčkou.

Ingredience

Marináda
 4 kuřecí prsa
 350 ml podmáslí
 1 tbsp soli
 1 tbsp česneku
 1 tbsp bílého pepře
Testíčko
 225 g hladké mouky
 2 tsp česneku
 2 tsp bílého pepře
 2 tsp uzené španělské papriky
 1 tsp soli
smažené kuře recept cane's chicken recipe

Postup

Příprava marinády
1

  • Kuřecí maso nakrájejte na rovnoměrné proužky.
  • V míse vyšlehejte podmáslí, košer sůl, česnekový prášek a mletý bílý pepř.
  • Přidejte kuře, přikryjte a nechte marinovat 1 hodinu nebo přes noc.

Příprava testíčka a obalování
2

  • Do středně velké mísy přidejte celozrnnou mouku, košer sůl, česnekový prášek, papriku, mletý bílý pepř a prošlehejte.
  • Přidejte kuře do mouky a kuře do něj pořádně zatlačte.

Smažení
3

  • Naplňte hrnec s těžkým dnem 2,5 cm olejem na smažení (nenaplňujte víc než do ¾) a zahřejte na 175C.
  • Smažte kuře v dávkách po dobu 5-7 minut. Položte je na mřížku, aby vychladlo.

Ingredients

Marináda
 4 kuřecí prsa
 350 ml podmáslí
 1 tbsp soli
 1 tbsp česneku
 1 tbsp bílého pepře
Testíčko
 225 g hladké mouky
 2 tsp česneku
 2 tsp bílého pepře
 2 tsp uzené španělské papriky
 1 tsp soli
Cane’s Smažené Kuře

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.