smažené kuře recept cane's chicken recipe

Cane’s Smažené Kuře

Příprava1 hr 30 minVaření30 minCelkem2 hrs
AutorPeterPorce4 PorceKategorie,

Tento recept se snaží napodobit kuře ze sítě restaurací rychlého občerstvení Raising Cane's. Tento řetězec založili Todd Graves a Craig Silvey v roce 1996 v Baton Rouge v Louisianě. Nezapomeňte, že kuře můžete podávat s vynikajícími domácími hranolky a také s legendární Cane's omáčkou.

Ingredience

Marináda
 4 kuřecí prsa
 350 ml podmáslí
 1 lžíce soli
 1 lžíce česneku(mletý)
 1 lžíce bílého pepře(mletý)
Testíčko
 225 g hladké mouky
 2 čajová lžička česneku(mletý)
 2 čajová lžička bílého pepře
 2 čajová lžička uzené španělské papriky
 1 čajová lžička soli
smažené kuře recept cane's chicken recipe

Postup

Příprava marinády
1

  • Kuřecí maso nakrájejte na rovnoměrné proužky.
  • V míse vyšlehejte podmáslí, košer sůl, česnekový prášek a mletý bílý pepř.
  • Přidejte kuře, přikryjte a nechte marinovat 1 hodinu nebo přes noc.

Příprava testíčka a obalování
2

  • Do středně velké mísy přidejte celozrnnou mouku, košer sůl, česnekový prášek, papriku, mletý bílý pepř a prošlehejte.
  • Přidejte kuře do mouky a kuře do něj pořádně zatlačte.

Smažení
3

  • Naplňte hrnec s těžkým dnem 2,5 cm olejem na smažení (nenaplňujte víc než do ¾) a zahřejte na 175C.
  • Smažte kuře v dávkách po dobu 5-7 minut. Položte je na mřížku, aby vychladlo.

Ingredience

Marináda
 4 kuřecí prsa
 350 ml podmáslí
 1 lžíce soli
 1 lžíce česneku(mletý)
 1 lžíce bílého pepře(mletý)
Testíčko
 225 g hladké mouky
 2 čajová lžička česneku(mletý)
 2 čajová lžička bílého pepře
 2 čajová lžička uzené španělské papriky
 1 čajová lžička soli

Postup

Příprava marinády
1

  • Kuřecí maso nakrájejte na rovnoměrné proužky.
  • V míse vyšlehejte podmáslí, košer sůl, česnekový prášek a mletý bílý pepř.
  • Přidejte kuře, přikryjte a nechte marinovat 1 hodinu nebo přes noc.

Příprava testíčka a obalování
2

  • Do středně velké mísy přidejte celozrnnou mouku, košer sůl, česnekový prášek, papriku, mletý bílý pepř a prošlehejte.
  • Přidejte kuře do mouky a kuře do něj pořádně zatlačte.

Smažení
3

  • Naplňte hrnec s těžkým dnem 2,5 cm olejem na smažení (nenaplňujte víc než do ¾) a zahřejte na 175C.
  • Smažte kuře v dávkách po dobu 5-7 minut. Položte je na mřížku, aby vychladlo.

Cane’s Smažené Kuře

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

This website would like to use cookies to improve your experience.