míchaná vejce na francouzský způsob how to make scrambled eggs

Francouzská Míchaná Vejce

Jak udělat míchaná vajíčka? Není to tak snadné, jak se zdá, pokud to chcete dělat správně na francouzský způsob. Tento recept vás provede postupem podle originální francouzské kulinářské techniky pro Oeufs Brouillés - míchaná vejce na francouzský způsob. Nejdůležitější je dávat pozor, abyste vejce nerozvařili. Výsledek musí být krémový, ale zároveň musí vejce držet tvar.

Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
AuthorPeterYields2 ServingsCategory

Ingredience

 2 vejce
 1 tbsp olej
 2 tbsp smetana ke šlehání
 25 g másla

Postup

1

  • Vejce ochutíme solí a pepřem.
  • Vejce lehce rozklepněte, aniž byste je zpěnili.
  • Na pánvi rozpustíme polovinu másla s olejem. V
  • Vlijte rozšlehané vejce a snižte plamen.
  • Za stálého míchání vaříme na mírném ohni.
  • Vaříme dokud vejce nejsou napůl uvařená.
  • Pak přidejte smetanu a zbývající máslo.
  • Dobře promíchejte aby se vše spojilo.

2

Míchaná vejce můžete ozdobit strouhaným sýrem, petrželkou nebo polevou z balzamika. Podávejte co nejdříve.

míchaná vejce na francouzský způsob how to make scrambled eggs

Ingredients

 2 vejce
 1 tbsp olej
 2 tbsp smetana ke šlehání
 25 g másla
Francouzská Míchaná Vejce

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.