Kalbi Marinade Kalbi marináda

Kalbi Marináda

Příprava25 minVaření5 minCelkem30 min
AutorPeterPorce3 PorceKategorie

Ingredients

 800 g krátkých žeber
Marináda
 1 kiwi(jedno zpracuje 3 kg)
 ½ hrušky
 4 česneky
 ¼ šálek sójové omáčky
 ¼ šálek Mirinu(nebo jablečný džus)
 2 lžíce cukru
 1 lžíce rybí omáčky
 ½ lžíce sezamového oleje
 1 čajová lžička pepře
Kalbi Marinade Kalbi marináda
Marinujte po dobu 8-12 hodin.

Krátká žebra Suwon galbi jsou specialitou korejské provincie Gyeonggi-Do. Říká se, že Suwon galbi vzniklo v restauraci Hwachunok, která byla otevřena ve 40. letech 20. století. V té době byl Suwon největším trhem s dobytkem v zemi, což dává smysl, proč se Hwachunok rozhodl podávat sladká a slaná hovězí žebírka. Galbi si rychle získalo oblibu.

Directions

1

  • Dbejte na to, abyste maso nakrájeli na tenké plátky.
  • Dbejte na to, abyste maso nařízli.
  • Marinujte po dobu 8-12 hodin.

Ingredience

 800 g krátkých žeber
Marináda
 1 kiwi(jedno zpracuje 3 kg)
 ½ hrušky
 4 česneky
 ¼ šálek sójové omáčky
 ¼ šálek Mirinu(nebo jablečný džus)
 2 lžíce cukru
 1 lžíce rybí omáčky
 ½ lžíce sezamového oleje
 1 čajová lžička pepře

Postup

1

  • Dbejte na to, abyste maso nakrájeli na tenké plátky.
  • Dbejte na to, abyste maso nařízli.
  • Marinujte po dobu 8-12 hodin.

Kalbi Marináda

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

This website would like to use cookies to improve your experience.