burger patty seasoning

Maso na Hamburgery

Velmi jednoduchý recept na ochucení masa na hamburgery, bez ohledu na to, jaký hamburger se chystáte připravit, hovězí nebo vepřový, rozplácnutý nebo tlustý. Vždy platí že nejlepší maso je čerstvě namleto. Vždy volte tučnější maso jako je hovězí nebo vepřová plec nebo krk. Ja osobně preferuju "smashed" burger, maso je na tenko roztlačeno na planči. Roztlačením masa se zajistí perfektní kontakt s grilovací plochou a na mase se do zlatova opeče na celé ploše.

Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
AuthorPeterYields4 ServingsCategory, , ,

Ingredience

 250 g Mleté hovězí nebo vepřové maso
 1 tsp MSG
 1 tsp soli
 ½ tsp černého pepřu
Volitelné (neodzkoušeno)
 česnekový prášek
 cibulový prášek
 bylinky
burger patty seasoning

Postup

1

  • Rukou dobře promíchejte a vytvořte kuličky připravené k rozmačkání.
  • Pokud děláte „smashed“ hamburgery, potřebujete silný lis na hamburgery, abyste dosáhli velkého kontaktu s grilovací plochou.
  • Ideální teplota povrchu roštu je 180C až 200C.
  • Vždy se doporučuje upéct si vlastní bulky.

l

Ingredients

 250 g Mleté hovězí nebo vepřové maso
 1 tsp MSG
 1 tsp soli
 ½ tsp černého pepřu
Volitelné (neodzkoušeno)
 česnekový prášek
 cibulový prášek
 bylinky
Maso na Hamburgery

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.