Chimichurri je jedním z těch tajemných receptů, u kterých vlastně vůbec netušíme, jak a kdo je vytvořil. V knihách, které popisují jídlo Latinské Ameriky a které byly napsány před rokem 1991, se chimichurri neobjevuje, s výjimkou brožury s recepty, která doprovázela pevnou vazbu v sérii Time-Life "Foods of the World". Zdá se, že omáčka se dostala do popředí poté, co se na scéně objevila vlna knih o grilování. Zdá se, že původ je ze Sicílie, ale to je opravdu jen spekulace.
Ingredience
Postup
Vše nakrájejte na drobno a smíchejte.
Nepoužívejte kuchyňský robot, jinak ztratíte strukturu.
![](https://i0.wp.com/homecooked.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_1855-scaled-e1629698930796.jpeg?fit=1344%2C1920&ssl=1)
Ingredience
Postup
Vše nakrájejte na drobno a smíchejte.
Nepoužívejte kuchyňský robot, jinak ztratíte strukturu.