Garlic Bread

Česnekový Chléb

Česnekový chléb můžete ho připravit z bílého chleba, bagety nebo jakéhokoli jiného kusu chleba. Dobře poslouží i starý chléb, který se znovu ohřeje v troubě.

Příprava15 minVaření8 minCelkem23 min
AutorPeterPorce6 PorcíKategorie,

Ingredience

 ¼ parmazánu(nebo jakýkoli jiný sýr, nastrouhaný)
Rozpustíme
 ¼ másla(nebo olivový olej)
...přidejte
 2 stroužky česneku(mletý)
  šálek petrželky(dobře rozdrcená nožem)
Garlic Bread

Postup

1

  • Máslo rozpusťte v mikrovlnné troubě.
  • Přidejte petrželku, česnek a dobře promíchejte.
  • Chléb potřeme máslem a posypeme sýrem.
  • Troubu rozehřejte na 180 °C s ventilátorem.
  • Chléb pečeme přibližně 8 minut.
  • Nechte vychladnout na mřížce a podávejte.

Ingredience

 ¼ parmazánu(nebo jakýkoli jiný sýr, nastrouhaný)
Rozpustíme
 ¼ másla(nebo olivový olej)
...přidejte
 2 stroužky česneku(mletý)
  šálek petrželky(dobře rozdrcená nožem)

Postup

1

  • Máslo rozpusťte v mikrovlnné troubě.
  • Přidejte petrželku, česnek a dobře promíchejte.
  • Chléb potřeme máslem a posypeme sýrem.
  • Troubu rozehřejte na 180 °C s ventilátorem.
  • Chléb pečeme přibližně 8 minut.
  • Nechte vychladnout na mřížce a podávejte.

Česnekový Chléb

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

This website would like to use cookies to improve your experience.