Peach Cobbler

Broskvový Cobbler

Rychlý recept, který vyžaduje minimální úsilí a peče se téměř sám. Recept na broskvový koláč je bezpochyby sladkým drobivým překvapením pro každou příležitost.

Příprava10 minVaření30 minCelkem40 min
AutorPeterPorce2 PorceKategorie

Ingredients

Ovoce
 4 pt broskve(nebo jiné ovoce jako náhrada)
 2 lžíce cukru
  čajová lžička skořice
  čajová lžička muškátového oříšku
 ½ čajová lžička citronové šťávy
 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
Drobenka
 ½ šálek hladké mouky
 2 lžíce cukru
 ½ čajová lžička prášku do pečiva
 ¼ čajová lžička soli
 45 g nesoleného másla
 2 lžíce vroucí vody
Peach Cobbler

Directions

Příprava
1

  • Broskve vložte na několik minut do vroucí vody.
  • Vyjměte je z horké lázně a vložte do ledové vody.
  • Broskve oloupejte a nakrájejte na malé klínky.
  • Předehřejte troubu na 220C.
  • Broskve smíchejte s cukrem, kořením, kukuřičným škrobem a šťávou.

Pečení
2

  • Pečeme v předehřáté troubě na 220C / 428F po dobu 10 minut.
  • Zatímco se broskve pečou připravte si drobenku.
  • Smíchejte mouku, cukr, prášek do pečiva a sůl.
  • Vmíchejte máslo a nakonec přidejte horkou vodu.
  • Po uplynutí 10 minut broskve vyjmeme a položíme na ně připravenu drobenku.
  • Vraťte do trouby na 20 minut, dokud nezezlátnou.

AutorPeterPorce2 PorcePříprava10 minVaření30 minCelkem40 minKategorie

Ingredience

Ovoce
 4 pt broskve(nebo jiné ovoce jako náhrada)
 2 lžíce cukru
  čajová lžička skořice
  čajová lžička muškátového oříšku
 ½ čajová lžička citronové šťávy
 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
Drobenka
 ½ šálek hladké mouky
 2 lžíce cukru
 ½ čajová lžička prášku do pečiva
 ¼ čajová lžička soli
 45 g nesoleného másla
 2 lžíce vroucí vody
Peach Cobbler

Rychlý recept, který vyžaduje minimální úsilí a peče se téměř sám. Recept na broskvový koláč je bezpochyby sladkým drobivým překvapením pro každou příležitost.

Postup

Příprava
1

  • Broskve vložte na několik minut do vroucí vody.
  • Vyjměte je z horké lázně a vložte do ledové vody.
  • Broskve oloupejte a nakrájejte na malé klínky.
  • Předehřejte troubu na 220C.
  • Broskve smíchejte s cukrem, kořením, kukuřičným škrobem a šťávou.

Pečení
2

  • Pečeme v předehřáté troubě na 220C / 428F po dobu 10 minut.
  • Zatímco se broskve pečou připravte si drobenku.
  • Smíchejte mouku, cukr, prášek do pečiva a sůl.
  • Vmíchejte máslo a nakonec přidejte horkou vodu.
  • Po uplynutí 10 minut broskve vyjmeme a položíme na ně připravenu drobenku.
  • Vraťte do trouby na 20 minut, dokud nezezlátnou.

Ingredience

Ovoce
 4 pt broskve(nebo jiné ovoce jako náhrada)
 2 lžíce cukru
  čajová lžička skořice
  čajová lžička muškátového oříšku
 ½ čajová lžička citronové šťávy
 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
Drobenka
 ½ šálek hladké mouky
 2 lžíce cukru
 ½ čajová lžička prášku do pečiva
 ¼ čajová lžička soli
 45 g nesoleného másla
 2 lžíce vroucí vody

Postup

Příprava
1

  • Broskve vložte na několik minut do vroucí vody.
  • Vyjměte je z horké lázně a vložte do ledové vody.
  • Broskve oloupejte a nakrájejte na malé klínky.
  • Předehřejte troubu na 220C.
  • Broskve smíchejte s cukrem, kořením, kukuřičným škrobem a šťávou.

Pečení
2

  • Pečeme v předehřáté troubě na 220C / 428F po dobu 10 minut.
  • Zatímco se broskve pečou připravte si drobenku.
  • Smíchejte mouku, cukr, prášek do pečiva a sůl.
  • Vmíchejte máslo a nakonec přidejte horkou vodu.
  • Po uplynutí 10 minut broskve vyjmeme a položíme na ně připravenu drobenku.
  • Vraťte do trouby na 20 minut, dokud nezezlátnou.

Broskvový Cobbler

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

This website would like to use cookies to improve your experience.