Peach Cobbler

Broskvový Cobbler

Rychlý recept, který vyžaduje minimální úsilí a peče se téměř sám. Recept na broskvový koláč je bezpochyby sladkým drobivým překvapením pro každou příležitost.

Prep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins
AuthorPeterYields2 ServingsCategory

Ingredients

Ovoce
 4 pt broskve
 2 tbsp cukru
  tsp skořice
  tsp muškátového oříšku
 ½ tsp citronové šťávy
 1 tsp kukuřičného škrobu
Drobenka
 ½ cup hladké mouky
 2 tbsp cukru
 ½ tsp prášku do pečiva
 ¼ tsp soli
 45 g nesoleného másla
 2 tbsp vroucí vody
Peach Cobbler

Directions

Příprava
1

  • Broskve vložte na několik minut do vroucí vody.
  • Vyjměte je z horké lázně a vložte do ledové vody.
  • Broskve oloupejte a nakrájejte na malé klínky.
  • Předehřejte troubu na 220C.
  • Broskve smíchejte s cukrem, kořením, kukuřičným škrobem a šťávou.

Pečení
2

  • Pečeme v předehřáté troubě na 220C / 428F po dobu 10 minut.
  • Zatímco se broskve pečou připravte si drobenku.
  • Smíchejte mouku, cukr, prášek do pečiva a sůl.
  • Vmíchejte máslo a nakonec přidejte horkou vodu.
  • Po uplynutí 10 minut broskve vyjmeme a položíme na ně připravenu drobenku.
  • Vraťte do trouby na 20 minut, dokud nezezlátnou.

AuthorPeterYields2 ServingsPrep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 minsCategory

Ingredience

Ovoce
 4 pt broskve
 2 tbsp cukru
  tsp skořice
  tsp muškátového oříšku
 ½ tsp citronové šťávy
 1 tsp kukuřičného škrobu
Drobenka
 ½ cup hladké mouky
 2 tbsp cukru
 ½ tsp prášku do pečiva
 ¼ tsp soli
 45 g nesoleného másla
 2 tbsp vroucí vody
Peach Cobbler

Rychlý recept, který vyžaduje minimální úsilí a peče se téměř sám. Recept na broskvový koláč je bezpochyby sladkým drobivým překvapením pro každou příležitost.

Postup

Příprava
1

  • Broskve vložte na několik minut do vroucí vody.
  • Vyjměte je z horké lázně a vložte do ledové vody.
  • Broskve oloupejte a nakrájejte na malé klínky.
  • Předehřejte troubu na 220C.
  • Broskve smíchejte s cukrem, kořením, kukuřičným škrobem a šťávou.

Pečení
2

  • Pečeme v předehřáté troubě na 220C / 428F po dobu 10 minut.
  • Zatímco se broskve pečou připravte si drobenku.
  • Smíchejte mouku, cukr, prášek do pečiva a sůl.
  • Vmíchejte máslo a nakonec přidejte horkou vodu.
  • Po uplynutí 10 minut broskve vyjmeme a položíme na ně připravenu drobenku.
  • Vraťte do trouby na 20 minut, dokud nezezlátnou.

Ingredients

Ovoce
 4 pt broskve
 2 tbsp cukru
  tsp skořice
  tsp muškátového oříšku
 ½ tsp citronové šťávy
 1 tsp kukuřičného škrobu
Drobenka
 ½ cup hladké mouky
 2 tbsp cukru
 ½ tsp prášku do pečiva
 ¼ tsp soli
 45 g nesoleného másla
 2 tbsp vroucí vody
Broskvový Cobbler

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.