Bibimbap Sauce Bibimbap omáčka

Bibimbap Omáčka

Bibimbap je oblíbený korejský pokrm z rýže, který se podává s různě ochucenou zeleninou, kimči, masem nebo tofu a je doplněn syrovým vejcem a omáčkou bibimbap. Bibimbap si nejlépe vychutnáte tak, že všechny ingredience promícháte lžící, aby se chuť jednotlivých přísad rovnoměrně rozložila. Bibimbap byl původně známý jako "goldongban" což znamená smíchání různých předmětů s již uvařenou rýží, ve 14. století a později jako "bubimbap" na konci 19. století. Mezi lety 1800 a 1900 se bibimbap výrazně změnil, pokud jde o přísady přidávané do mísy.

Příprava15 minVaření5 minCelkem20 min
AutorPeterPorce4 PorceKategorie

Ingredience

  šálek gochujang
 1 čajová lžička česnek(mletý)
 ½ lžíce sezamového oleje(opražený)
 1 lžíce medu
 ½ lžíce cukru
 ¾ lžíce rýžového octa
  čajová lžička soli
Bibimbap Sauce Bibimbap omáčka

Postup

1

Všechny ingredience smíchejte v míse a dobře promíchejte. Podávejte.

Ingredience

  šálek gochujang
 1 čajová lžička česnek(mletý)
 ½ lžíce sezamového oleje(opražený)
 1 lžíce medu
 ½ lžíce cukru
 ¾ lžíce rýžového octa
  čajová lžička soli

Postup

1

Všechny ingredience smíchejte v míse a dobře promíchejte. Podávejte.

Bibimbap Omáčka

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

This website would like to use cookies to improve your experience.