Bibimbap je oblíbený korejský pokrm z rýže, který se podává s různě ochucenou zeleninou, kimči, masem nebo tofu a je doplněn syrovým vejcem a omáčkou bibimbap. Bibimbap si nejlépe vychutnáte tak, že všechny ingredience promícháte lžící, aby se chuť jednotlivých přísad rovnoměrně rozložila. Bibimbap byl původně známý jako "goldongban" což znamená smíchání různých předmětů s již uvařenou rýží, ve 14. století a později jako "bubimbap" na konci 19. století. Mezi lety 1800 a 1900 se bibimbap výrazně změnil, pokud jde o přísady přidávané do mísy.
Ingredience
![Bibimbap Sauce Bibimbap omáčka](https://i0.wp.com/homecooked.cz/wp-content/uploads/2022/12/pexels-photo-12973148.jpeg?fit=1880%2C1253&ssl=1)
Postup
Všechny ingredience smíchejte v míse a dobře promíchejte. Podávejte.
Ingredience
Postup
Všechny ingredience smíchejte v míse a dobře promíchejte. Podávejte.