Bibimbap Sauce Bibimbap omáčka

Bibimbap Omáčka

Bibimbap je oblíbený korejský pokrm z rýže, který se podává s různě ochucenou zeleninou, kimči, masem nebo tofu a je doplněn syrovým vejcem a omáčkou bibimbap. Bibimbap si nejlépe vychutnáte tak, že všechny ingredience promícháte lžící, aby se chuť jednotlivých přísad rovnoměrně rozložila. Bibimbap byl původně známý jako "goldongban" což znamená smíchání různých předmětů s již uvařenou rýží, ve 14. století a později jako "bubimbap" na konci 19. století. Mezi lety 1800 a 1900 se bibimbap výrazně změnil, pokud jde o přísady přidávané do mísy.

Prep Time15 minsCook Time5 minsTotal Time20 mins
AuthorPeterYields4 ServingsCategory

Ingredience

  cup gochujang
 1 tsp česnek
 ½ tbsp sezamového oleje
 1 tbsp medu
 ½ tbsp cukru
 ¾ tbsp rýžového octa
  tsp soli
Bibimbap Sauce Bibimbap omáčka

Postup

1

Všechny ingredience smíchejte v míse a dobře promíchejte. Podávejte.

Ingredients

  cup gochujang
 1 tsp česnek
 ½ tbsp sezamového oleje
 1 tbsp medu
 ½ tbsp cukru
 ¾ tbsp rýžového octa
  tsp soli
Bibimbap Omáčka

Líbil se ti recept? Dej nám vědět v komentáři, nebo sdílej s přáteli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.