Články o různých technikách, ingrediencích, porcování masa a dalších kulinářských tématech.
-
Pepř, Král koření
Většina z nás se nad pepřem ani nezamyslí, přestože se nachází téměř na každém kuchyňském stole. Proč je tedy Pepř králem?
-
Další internetová kuchařka?
Není na internetu dost receptů? Opravdu potřebujeme další kuchařku?; je možná otázka kterou si klade každý, ale pro mě má opravdu snadnou odpověď.
-
Jak na Espresso
Uvařit dobré espresso není vůbec jednoduché. Tento článek popisuje základní proměnné, které je třeba při vaření espressa respektovat a dokonale vyvážit.
-
Hovězí roštěná ?
Hovězí roštěnou najdeme na hřbetě zvířete a je rozdělena na dvě části. Část blíže k hlavě se nazývá vysoký roštěnec a druhou půlka se nazývá nízký roštěnec.
-
USA vs České porcování masa
Porcování masa se dá dělat na mnoho stylů, příkladem je i česko. Naše maso se totiž bourá jiným stylem jako v USA.