Ingrediencie
Sladký a bohatý koláč s rozinkami. Velmi podobný italskému chlebu panettone. Ideální ke kávě nebo jogurtu. Tento recept je určen pro domácí pekárnu, která vše ještě více usnadňuje, kdy stačí vysypat suroviny v daném pořadí a spustit program na pečení.
Postup
- Máslo v mléce ohřejte v mikrovlnné troubě, dokud se mírně nezahřeje.
- Poté smíchejte mokré přísady, přidejte suché a nakonec droždí.
- Rozinky si nechte na později, až se zformuje těsto.
Tento chléb peču v domácí pekárně v režimu "sladký chléb" na střední stupeň "kůrka/teplota"
Rozinky přidám, až mě na to Home Bakery upozorní, což je v posledním cyklu hnětení před závěrečným kynutím.
Ingredience
Postup
- Máslo v mléce ohřejte v mikrovlnné troubě, dokud se mírně nezahřeje.
- Poté smíchejte mokré přísady, přidejte suché a nakonec droždí.
- Rozinky si nechte na později, až se zformuje těsto.
Tento chléb peču v domácí pekárně v režimu "sladký chléb" na střední stupeň "kůrka/teplota"
Rozinky přidám, až mě na to Home Bakery upozorní, což je v posledním cyklu hnětení před závěrečným kynutím.