Tento recept se snaží napodobit kuře ze sítě restaurací rychlého občerstvení Raising Cane's. Tento řetězec založili Todd Graves a Craig Silvey v roce 1996 v Baton Rouge v Louisianě.
Marináda
4kuřecí prsa
350mlpodmáslí
1lžícesoli
1lžícečesneku(mletý)
1lžícebílého pepře(mletý)
Testíčko
225ghladké mouky
2čajová lžičkačesneku(mletý)
2čajová lžičkabílého pepře
2čajová lžičkauzené španělské papriky
1čajová lžičkasoli
Příprava marinády
1
Kuřecí maso nakrájejte na rovnoměrné proužky.
V míse vyšlehejte podmáslí, košer sůl, česnekový prášek a mletý bílý pepř.
Přidejte kuře, přikryjte a nechte marinovat 1 hodinu nebo přes noc.
Příprava testíčka a obalování
2
Do středně velké mísy přidejte celozrnnou mouku, košer sůl, česnekový prášek, papriku, mletý bílý pepř a prošlehejte.
Přidejte kuře do mouky a kuře do něj pořádně zatlačte.
Smažení
3
Naplňte hrnec s těžkým dnem 2,5 cm olejem na smažení (nenaplňujte víc než do ¾) a zahřejte na 175C.
Smažte kuře v dávkách po dobu 5-7 minut. Položte je na mřížku, aby vychladlo.